Gratis verzending vanaf 25 euro in NL

Geurklei voor en door jou

Heb jij interesse om onze producten te verkopen als potentiële nieuwe verkooplocatie? Laten we dan contact opnemen en samen de mogelijkheden verkennen.

Ons verkooppunt in Bussum

Geurklei voor instanties

Geurklei is een uniek product dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen aanspreekt. Onze klei zorgt voor een leuke en ontspannende ervaring die de zintuigen prikkelt en een nieuwe dimensie geeft aan creativiteit. 

Speciaal onderwijs

Geurklei biedt een unieke leerervaring. Door het gebruik van verschillende geuren, helpt onze klei bij het herkennen van geur, taalontwikkeling en emotiebeheersing. Bovendien stimuleert het spelen met klei de fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Met klei met geur bieden wij een innovatieve en effectieve manier om te leren en te spelen.

Zorgcentra

Onze klei met geur biedt een bijzondere beleving voor zorgcentra, inclusief ouderen met dementie. Geurherkenning helpt bij het stimuleren van herinneringen en emoties. Het spelen met klei verbetert fijne motoriek. Onze klei kan bijdragen aan het welzijn van ouderen met dementie en biedt een therapeutische en creatieve activiteit.

Kinderopvang

Geurklei stimuleert de fantasie, prikkelt de zintuigen en helpt kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Met heerlijke geuren die bij het kneden vrijkomen én overeenkomen met herkenbare geuren uit ons dagelijks leven. Bijzonder, verrassend en educatief voor in het kinderdagverblijf.

Interesse om onze producten te verkopen of zakelijk te bestellen?

Wij staan open voor samenwerken op verschillende manieren.
Neem contact met ons op!