Gratis verzending vanaf 25 euro in NL

Samen bouwen aan een unieke beleving.

Met geurklei is elke creatie een feest voor de zintuigen! Het is bijzonder, verrassend en educatief speelgoed voor jong en oud. Bedacht om (klein)kinderen en (groot)ouders meer beleving te geven bij het kleien en als perfect cadeau bij elke gelegenheid.

We streven ernaar om de beste geuren te maken.

Geurklei stimuleert de fantasie, prikkelt de zintuigen en helpt kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Met heerlijke geuren die bij het kneden vrijkomen én overeenkomen met herkenbare geuren uit ons dagelijks leven.

Ontstaan

Net als ieder ander die het leuk vindt om samen met z’n kinderen te verven, koekjes te bakken of slijm te maken, bedachten we op een zomermiddag in 2018 dat het leuk zou zijn om zelf klei te maken. Zo gezegd, zo gedaan!

Onderzoek

Na wat speurwerk, uittesten en toevoegen van kleuren en geuren ontstond een unieke beleving! De fantasie van de kinderen sloeg op hol, ze beleefden veel plezier en waren razend enthousiast. Dit succes, tezamen met een huis gevuld met heerlijke geuren, stimuleerde onze ondernemersgeest

Onderneming

Het idee van Geurklei als product was geboren. En na een paar jaar van ontwikkelen, vele geur- en kneedtesten, marktonderzoek en veel wikken en wegen, was het in de zomer van 2021 eindelijke zover. Ons product én onderneming Geurklei was een feit!

Ontdek geurklei

Een feest voor de zintuigen