Gratis verzending vanaf 25 euro in NL

Herroepingsrecht & bedenktijd

Geurklei producten die je via de webwinkel koopt, hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief.  Voor meer inhoudelijke informatie verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden, in het bijzonder artikel 8  “uitsluiting herroepingsrecht”, lid 1 en 2, welke op onze producten van toepassing zijn.

Op alle overige producten, die geen beperkte houdbaarheid hebben, is wel het herroepingsrecht van toepassing. Bij de aankoop van deze producten heb je als consument de mogelijkheid de koop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Voor de regels omtrent bedenktijd, kosten etc. verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden, in het bijzonder artikel 6, “levering van producten” lid 1 t/m 4 en artikel 7, welke op deze producten van toepassing zijn.

Uiteraard doen wij er alles aan om te voorkomen dat onze klanten ontevreden zijn. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven naar een hoge mate van tevredenheid. Heb je een klacht? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. Heb je een vraag, kijk dan eerst eens op onze pagina “vragen en tips”.